Välj en sida

Om oss

Fridhs El startades 1989 av Svante Fridh. Sedan starten har vi arbetat med elinstallationer, reparationer och service runt om på det Småländska höglandet.

Fridhs El är din lokala elinstallatör och vi strävar efter att skapa långsiktiga relationer med våra kunder. Vi är anslutna till Elektriska Installatörsorganisationen EIO och för oss är det självklart att följa standard och praxis inom elbranschen. Det är någonting som vi värdesätter högt.

Vi utgår ifrån Aneby men är också verksamma i bl.a. Tranås, Eksjö, Nässjö och Gränna.

Vi består idag av tre anställda: Svante Fridh, Johan Hörsell och Zeljko Peric. Svante är grundare/ägare av Fridhs El och började arbeta i elbranschen 1976. Johan började hos oss redan under skoltiden och blev fastanställd 2011. Zeljko flyttade till Sverige våren 2015 och har sedan arbetat hos oss. Han har tidigare arbetat som elektriker i Kroatien. Med dessa tre elektriker kan vi erbjuda våra kunder ett brett tjänsteutbud och en hög nivå av personlig service.

Några av våra samarbetspartners är bl.a. Solar Sverige AB, Elektroservice Stig Eskilsson AB, Bergbolaget AB, Vida Bruza, Trania Metal & Återvinning AB och Lövsta Trähus AB.

Tjänster

Fridhs El erbjuder elinstallationer, reparationer och service. Våra huvudområden är industri, lantbruk och bostäder. Inget uppdrag är för litet eller för stort för oss. Vi utför bl.a. enklare ROT-renoveringar, men också omfattande industriinstallationer, t.e.x. gruskrossverk och sågverksindustri. Vid behov utför vi omfattande elprojektering och tillhandahåller lämplig dokumentation. Vi arbetar noggrant och målinriktat utifrån kundens egna önskemål.

Vi kan alltid rycka ut med kort varsel vid brådskande ärenden.